2012. október 22., hétfő

Pettyes peyote háromszög

No, a változatosság kedvéért ismét mintával jelentkezem és ismét peyote háromszöggel. Rákaptam a háromszög tervezésre, úgy látszik.

Ez most egy kicsit kisebb, mint az utóbbi - 41 gyöngyből állnak a külső oldalak. Színátmenetes pöttyök szerepelnek rajta, pirosból három árnyalat, a petty belseje felé fokozatosan világosodva. A háttérszín és a legnagyobb petty belseje fehér.


Született ezúttal a háromszöghöz egy kisebb peyote háromszög is. Lehet persze úgy is szettet kombinálni, hogy a nagyobb háromszögből medál lesz, a kisebb háromszögből pedig mondjuk fülbevaló, de én eredetileg  úgy gondoltam - és ha majd odajutok, hogy megfűzöm, így is fogom csinálni -, hogy egy ékszerbe fogom mindkettőt beépíteni. Nem tudom még, hogy mi lesz, fülbevalónak az már nyilván nagy, tehát valószínűleg nyaklánc készül majd, de ez még a jövő zenéje.

Íme a kisebb peyote háromszög:

Ha még nem csináltál ilyet, de szeretnél, akkor a háromszög készítéshez is találsz fotókkal körített útmutatót itt: http://bigyibogyo.blogspot.hu/2012/01/peyote-haromszog-titok.html

Az utóbbi pár nap izgalmasan telt nálunk, mert Cirmoscica Haj darazsat evett - nem először, de valószínűleg utoljára - és beteg lett szegény.
Először nem jöttünk rá, mi lehet a baja, gondoltunk mindenre a megfázástól a mérges növény fogyasztásáig, elég ramatyul nézett ki. Orvoshoz szállítottuk őkelmét cicahurcolászó doboz híján kartondobozban. Kicsit tartottam tőle, milyen lesz egy falusi, bizalmatlan macsekot beszállítani buszon egy zajos városba, de meglepően nyugisan viselkedett, a buszon senki nem gondolhatta, hogy szadista, cicakínzó szörnyetegek vagyunk - sőt, volt, aki azt hitte, tortát viszünk! Bizony. A dokit sem karmolta össze, pedig két szurit is kapott.
Szerencsére rendbe jött a cica teljesen már, boldogan ugrál a többiekkel, helyreállt a rend :)



A háromszögekhez jó szórakozást kívánok :)

2 megjegyzés:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...