2011. december 8., csütörtök

Az Utómikulásos minták gyöngyszövés változatai

Ha olvastad tegnap a blogot, tudod, hogy volt négy peyote karkötő mintám, kettő belőle karácsonyra való, a másik kettő pedig teljesen univerzális, vagy talán inkább nyári.
Ezeknek a mintáknak elkészítettem a gyöngyszövés változatát is, ha esetleg már nagyon unnád a peyote mintákat :) Meg persze ne porosodjon a szövőkeret sem. Ha mégis poros picit, esetleg a szövőtudásod is régen elevenítetted fel és homályos ez-az, akkor katt ide, leírom, hogyan kell szőni szövőkereten.

Íme a tegnapi minták frissített, gyöngyszövés minta változatai:

Az első egy karácsonyi csillagos minta, hat színből: arany, valamint a bordó öt árnyalata.



A fagyöngyös minta, szintén hat színből: a bogyók pirosak, a háttér krémszínű, a levelek pedig négyféle zöld árnyalatból állnak.


Itt vannak újra a piros cseresznyék is hét színből, kétféle zöld árnyalatból, fekete háttérrel és négy pirosas-bordós árnyalatból.


És végül, de nem utolsó sorban a puzzle minta két kék árnyalatból, sárgából, zöldből, pirosból, lilából és kétféle barnából, vagyis összesen nyolc színből.

Arra ügyelj, hogy lehetőleg Miyuki delica vagy Toho Treasure gyöngyöket használj a szövéshez, ha sima kásagyönggyel szövöd a mintákat, akkor 15/0-s méretnél ne használj nagyobbat, feltéve persze, ha karkötőnek szánod, mert nagyon széles lesz.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...